De Sweltsjes is de sportvereniging van Burdaard met een breed scala aan activiteiten, voor jong en oud, man en vrouw. Van peuter- en kleutergym tot 55+ gym, van jazzdance tot zumba. De vereniging maakt gebruik van de sportzaal in het fraaie nieuwe MFC Het Spectrum te Burdaard.

De turngroepen zijn ingedeeld in 2 groepen:
De 1ste groep is voor kinderen van de basisschool van groep 3, 4 en 5.
De 2de groep is vanaf basisschool groep 6 en ouder.
Beide groepen bestaan zowel uit meiden als jongens.
Elk jaar wordt er in ieder geval meegedaan aan de gemeentelijke wedstrijden in Ferwert (in november). VErders is het afhankelijk van de leidster en kinderen aan welke wedstrijden we mee gaan doen en/of willen doen.

Sinds eind 2012 zijn we lid zijn van Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU), Dit stelt ons in staat om aan meer wedstrijden mee te doen. Of er aan extra wedstrijden mee wordt gedaan gaat in overleg met de trainer en het bestuur.

Vanaf 2011 zijn we weer actief met het turnen en doen we ook weer mee aan de wedstrijden. Op allebei de wedstrijden zijn er al kinderen van de Sweltsjes in de prijzen gevallen. Daar zijn we natuurlijk super trots op. (zie uitslagen)

Voor het turnen hebben we in Maartje Jongboom een nieuwe turntrainster gevonden. We zijn zeer enthousiast dat we haar in onze vereniging mogen binnen begroeten. We starten met het turnen op maandag 17-08-2015 .

 

Twitter updates

RSS not configured

Sponsors

  • Reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.net.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.